Veilige cloud

Diensten en oplossingen

Ontdek onze diensten en oplossingen, als onderdeel van uw securitystrategie of als afzonderlijke dienstverlening.

Audit diensten

Consultancy diensten

Managed Security diensten

 

Onze antwoorden op uw vragen

 

 

Hoe veilig is uw huidige cloudarchitectuur?

Ontdek
SecWise Assess >

 

Hoe voorkom je identiteitsdiefstal en hoe zet je een moderne IAM strategie op?

Ontdek
SecWise Identity >

 

Hoe beveiligt u uw toestellen doorheen de tijd?

Ontdek
SecWise Endpoint >

 

Hoe beschermt u een organisatie tegen phishing of malware?

Ontdek
SecWise Protect >

 

 

Hoe beveiligt u uw gevoelige gegevens?

Ontdek
SecWise DataGuard >

 

Hoe beveiligt u uw Azure architectuur?

Ontdek
SecWise Cloud >

 

Hoe beveiligt u uw OT/ICS
omgeving?

Ontdek
SecWise OT >

 

Wilt u de security en de blootstelling van uw organisatie te allen tijde beheren?

Ontdek SecWise Care >

Ontdek SecWise Watch >

 

Audit diensten

SecWise biedt audit diensten aan om een overzicht te creëren van uw huidige cybersecuritysituatie.

SecWise Assess


Wilt u de algehele cybersecuritysituatie van uw organisatie beoordelen? Of wilt u meer specifiek weten of uw Azure en Office 365 beveiliging waterdicht zijn? Bekijk dan onze SecWise Assess service.
– De algemene huidige risico’s in kaart brengen
– Technische veiligheidsbeoordeling van uw Azure footprint en Office 365 footprint
– Verkrijg inzicht in uw huidige situatie en creëer een stappenplan om deze te verbeteren

 

Consultancy diensten

Traditionele securitymodellen zijn gebaseerd op de achterhaalde veronderstelling dat alles binnen het netwerk van een organisatie kan worden vertrouwd. Er wordt van uitgegaan dat de identiteit van een gebruiker geen risico loopt en dat alle gebruikers zich verantwoordelijk gedragen en betrouwbaar zijn. Het Zero Trust-model erkent dat impliciet vertrouwen een kwetsbaarheid is. SecWise kan u helpen bij het bouwen van een Zero Trust-beveiligingsarchitectuur voor uw organisatie. We verminderen cybersecurityrisico’s door impliciet vertrouwen te elimineren binnen de IT-infrastructuur van een organisatie. “Vertrouw nooit, verifieer altijd. ”

 

SecWise Identity


Bouw een veilige IAM-oplossing om identiteiten en toegang tot apps en data te beheren om gevoelige informatie te beschermen tegen securityrisico’s. SecWise kan u helpen bij het bouwen van een veilige IAM-architectuur. We maken kostenefficiënter en effectiever toegangsbeheer, authenticatie, identiteitsbeheer, geprivilegieerd identiteits- en toegangsbeheer en governance mogelijk binnen uw organisatie om risico’s te helpen voorkomen.
– Bouw een veilige oplossing voor identiteits- en toegangsbeheer (IAM)
– Optimaliseer kostenefficiëntie en de effectiviteit van uw IAM
– Securityrisico’s tot een minimum beperken

 

SecWise Endpoint


Bouw een veilige, moderne architectuur voor werkplekbeheer om uw endpoints en mobiele apparaten altijd en overal te beheren en de beveiliging van endpoints gedurende hun volledige levenscyclus te garanderen.
– Huidige risico’s bepalen
– Optimaliseren van huidige tools en processen
– Ontwerp en implementeer een volledig cloud-gebaseerde oplossing voor endpoint-beheer

 

SecWise Protect


Implementeer een reeks beveiligingscontroles om uw organisatie te beschermen tegen malwareaanvallen, zoals ransomware, social engineering-aanvallen, zoals phishing, en drive-by download-aanvallen. Krijg zicht op de beveiligingsstatus van uw beheerde apparaten, maar ook op shadow IT en cloudapplicaties.
– Geavanceerde beveiliging van e-mail en endpoints
– Beter zicht op shadow IT en cloudapplicaties
– Dagelijks beheer van alle Microsoft Defender ATP-producten

 

SecWise DataGuard


Met controles voor gegevensbescherming verbetert u de security en de privacy van uw gegevens. SecWise DataGuard helpt uw organisatie te voldoen aan wettelijke eisen en minimaliseert het risico op gegevenslekken. SecWise helpt u bij het ontdekken, classificeren en beschermen van gevoelige informatie, zowel on-premises als in de cloud. Uw maturiteit in gegevensbescherming zal drastisch toenemen, waardoor u in staat bent om gevoelige, risicovolle gegevens te monitoren en te remediëren.
– Breng in kaart hoe u gegevens classificeert
– Ontdek, sorteer en bescherm uw gevoelige informatie
– Bewaak en verbeter gegevens die risico lopen

 

SecWise Cloud


Om uw Azure workloads veilig te laten draaien, heeft u een robuuste Azure security-architectuur en een kader voor governance nodig. Wij hebben een Azure Security framework ontworpen om u te begeleiden bij het beveiligen van uw volledige of hybride Azure workloads en uw algemene Azure architectuur. Wij zijn uw vertrouwde adviseur en bieden u deskundige inzichten in de gewenste oplossing op basis van de use cases van uw workload.
– Azure security en governance framework
– Deskundig advies in oplossingscomponenten
– Ontwerp van een veilige architectuur

 

SecWise OT


De samenleving eist steeds meer flexibiliteit voor basisbehoeften. Deze basisbehoeften worden voorzien door wat we Cyber-Physical Systems noemen, die ons elektriciteit, water, voedsel en andere essentiële voorzieningen leveren, passend bij een moderne levensstijl. De beschikbaarheid van deze Cyber-Physical Systems komt onder druk door de digitale transformatie van ondernemingen en nieuwe kwaadaardige activiteiten zoals ransomware-as-a-service.

Het is daarom van cruciaal belang dat we investeren en cyberbeveiliging naar deze omgevingen brengen om onze levensstijl in stand te houden en te verbeteren.

Bij SecWise brengen we de beste OT/IoT-experts en managed solutions voor uw onderneming. Samen met uw stakeholders stellen we een duurzaam cybersecurity-stappenplan op als katalysator voor uw digitale transformatie. Tijdens dergelijke projecten bewijzen we dat we een betrouwbare partner zijn in uitdagingen zoals OT/IT-convergentie – en maken we van uw OT Security Operation Center een realiteit.

 

Managed Security diensten

Het implementeren van een Zero Trust-architectuur en geavanceerde beveiligingscontroles is niet voldoende. U hebt nog steeds deskundige beveiligingsprofessionals nodig om waarschuwingen op te volgen en uw beveiligingspositie te beheren in een steeds veranderend landschap van bedreigingen en de evoluties in cloudtechnologie. Ontdek hieronder onze diensten die uw SECOPS-teams kunnen helpen.

SecWise Care


Derdelijnsondersteuning voor al uw vragen over beveiliging of wijzigingen in uw hybride Microsoft cloud.
– Dringende vragen worden binnen enkele uren behandeld
– Snelle risicobeoordelingen op verzoek
– Beveiligd ondersteuningsportaal met MFA

SecWise Watch


Onze Managed SOC-service zorgt voor continue monitoring, detectie en respons van uw cybersecurity. SecWise heeft een Cloud SOC gebouwd op Azure Sentinel SIEM/SOAR-technologie met vele automatiseringen om u dit dag en nacht te kunnen bieden, zeven dagen op zeven. SecWise Watch wordt beheerd door een uitgebreid SOC-team met expertise in cybersecurity en Microsoft cloud.
– Managed Monitoring en opvolging van waarschuwingen
– Een team van cyberexperts voor monitoring en reactie op incidenten (CSERT)
– Maandelijkse rapportage en debriefings over uw cloudsecuritycontroles