Projecten waar we trots op zijn

FIT migreert naar de Microsoft security suite

Wanneer uw beveiliging gefragmenteerd is zonder een goede informatiestroom, heeft men een beperkt overzicht en een vals gevoel van veiligheid. De robuuste integratie van Microsoft 365 Defender met andere Microsoft-toepassingen biedt Flanders Investment and Trade een aantal belangrijke veiligheidsvoordelen.

LEES MEER >

GO! gaat vooruit met nieuwe Microsoft beveiliging

GO! gebruikt de Microsoft 365 Defender security suite om haar laptops te beveiligen, haar e-mailapplicatie te beschermen tegen spam en haar nieuwe cloudomgeving vrij te houden van malware. Mensen denken vaak dat de cloud al vanzelf beveiligd is, maar je bent nog steeds verantwoordelijk voor wat daar gebeurt.

LEES MEER >

Bent u de volgende?

Wilt u onze volgende referentieklant worden? We staan altijd klaar voor spannende, nieuwe projecten waar we allemaal blij van worden.

CONTACTEER ONS >

Advocatenkantoor Lydian is pionier in cybersecurity

Advocatenkantoor Lydian neemt cyberbeveiliging uiterst serieus – zowel vanwege de strenge regelgeving als op verzoek van haar klanten. Het bedrijf wil een voortrekkersrol op zich nemen die past bij hun ambitie als innovator. Daar zijn ze in geslaagd dankzij de begeleiding van beveiligingsspecialist SecWise en het Microsoft-ecosysteem. Lydian is het eerste onafhankelijke full-service advocatenkantoor dat in België het ISO 27001-certificaat behaalde. Cliënten en advocaten kunnen op hun twee oren slapen.

Bekijk de video >