Home » Junior Cyber Security Consultant

Junior Cyber Security Consultant

Junior Cyber Security Consultant

Job Beschrijving

Ben je een schoolverlater of heb je één à twee jaar ervaring in IT, en een sterke interesse in cyber security? Dan is ons juniorprofiel zeker iets voor jou. Omdat het soms moeilijk is een job te bemachtigen in cyber security zonder een aantal jaar ervaring daarin, willen wij jou de kans geven al doende te leren. Onze ervaren Cyber Security Consultants begeleiden je door het SecWise Bootcamp-traject, waarbij je de nodige ervaring opdoet. Zo word je zelf binnen de kortste keren Cyber Security Consultant.

Als Cyber Security Consultant ga je voor onze klanten aan de slag met risico- en security-analyses, het design en de implementatie van security oplossingen uit het Microsoft cloud security-portfolio. Je wordt betrokken bij projecten in verschillende sectoren. Hierbij maak je deel uit van een dynamisch team, of begeleid je zelfstandig een klant.

Wie ben jij?

  • Je hebt een diploma in IT (Bachelor of Master) of gelijkwaardige ervaring
  • Je bent net afgestudeerd of hebt één à twee jaar ervaring in IT
  • Je hebt basiskennis van system engineering
  • Je bent Microsoft Certified of bereid om een opleiding te volgen
  • Je hebt uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden
  • Je bent vloeiend in het Nederlands en Engels, Frans is een extra troef

Wat je mag verwachten

Bij SecWise delen we de filosofie dat werk en plezier hand in hand gaan. SecWise staat voor een open sfeer binnen een vlakke organisatie waarin we initiatief omarmen en ieders tempo respecteren. Een aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen en hele resem leuke voordelen via het Cronos Groep Care-pakket zijn evident.

Continu leren is een gegeven, want technologie verandert en elke klant is anders. Maar je staat er nooit alleen voor, wij ondersteunen jou in elke stap. Als consultants vormen we een team van experts die kennis delen om elkaar en elkaars klanten verder te helpen. Werken bij SecWise betekent dan ook jezelf steeds vernieuwen en een expert worden in jouw domein. Onze missie is geslaagd als we iedereen kunnen laten uitblinken in zijn of haar specialiteit.

Krijg je goesting om ons te leren kennen? Bezorg ons dan je contactgegevens, we nemen snel contact met je op.

Solliciteer voor deze job