Uw Managed Security Traject
Begint Hier

Managed Cyber Security “As A Service”

Ontdek Onze 24×7 Managed Security Diensten
Die U Ondersteunen

Het implementeren van een zero trust architectuur en geavanceerde beveiligingsoplossingen is niet genoeg; u hebt nog steeds bekwame security experten nodig om waarschuwingen op te volgen en uw beveiligingshouding te beheren in dit steeds veranderende bedreigingslandschap en de evoluerende cloud technologie.

SecWise Watch

Onze 24×7 Managed SOC-service voor continue monitoring, detectie en respons opvolging van uw volledige cyber security. We hebben een Cloud SOC gebouwd op Microsoft Sentinel SIEM/SOAR-technologie met uitgebreide automatiseringsmogelijkheden. Laat ons uw vertrouwde SOC-team zijn met vaardigheden op het gebied van cyber security en Microsoft cloud skills.

SecWise Care

Krijg beveiligingsondersteuning voor al uw beveiligingsvragen en wijzigingsverzoeken van Microsoft (hybride) cloud technologie.

  • Urgente vragen worden binnen een paar uur afgehandeld
  • Snelle risicobeoordelingen op aanvraag
  • Veilige ondersteuningsportaal met MFA-authenticatie

De Weg Naar Security Maturiteit Begint Hier

Wat is een 24×7 beheerde cyber security strategie? Ons doel is om u van strategisch naar operationeel niveau te begeleiden bij alle cyber security uitdagingen in uw organisatie. Ontwikkel een volwassen en beheerde cyber security roadmap voor uw organisatie met ons als uw vertrouwde adviseur en ondersteuningspartner!

De Principes Van Een Zero Trust Strategie

  • Expliciet verifiëren
  • Gebruik minst bevoorrechte toegang
  • Veronderstel inbreuk

Klaar Om De Veiligheid En Houding Van Uw Organisatie Ten Allen Tijde Te Bewaken En Te Beheren?

Contacteer ons voor uw 24×7 Managed Security vraag