Een toegewijd team van Cloud Security Experten

Over SecWise

Onze waarden

Onze waarden definiëren wie we zijn.
Het zijn meer dan principes, ze sturen ons dagelijks in hoe we werken met onze klanten, met onze partners en als team.

Passie

We geloven in wat we doen en hebben een passie voor cybersecurity en het Microsoft cloud security ecosysteem. We gaan uitdagingen aan met creativiteit en optimisme, waardoor we onze grenzen verleggen.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is bij ons prioriteit. Het is een essentieel onderdeel van wie we zijn en wat we doen. Eerlijkheid, integriteit en beloften nakomen zijn de drie hoofdingrediënten van betrouwbaar zijn in dagelijkse beslissingen.

Pragmatisch

We zijn gericht op de security risico’s van onze klanten, waarvoor we hun organisatie goed moeten aanvoelen. De vraag van onze klant begrijpen, dat is de basis. Zo kiezen we de meest efficiënte oplossingen die doen wat we beloven.

Onze missie: “Mature Security”

Het is onze missie om onze klanten deskundige diensten en begeleiding te bieden in security en compliance voor de cloud in deze mobile-first wereld. Ontwikkel een volwassen cybersecurity strategie en architectuur voor uw organisatie met SecWise als uw vertrouwde adviseur. Wij zorgen dat u de groei van uw bedrijf mogelijk maakt en uw productiviteit kan stimuleren door ervoor te zorgen dat uw digitale reis beveiligd is – altijd en overal.

Wat onze medewerkers zeggen

Microsoft Gold Partner

SecWise maakt deel uit van de Microsoft partnercommunity. Wij combineren expertise op het gebied van cybersecurity met technische Microsoft-expertise om krachtige beveiligingsoplossingen en ondersteuning te leveren.

Onze Microsoft-certificaten zijn het bewijs van specifieke competenties op een gespecialiseerd niveau. Wij zijn onderworpen aan regelmatige audits die bewijzen dat wij een constante kwaliteit van dienstverlening blijven aanbieden.