Over SecWise

Wie zijn we

Een toegewijd team van cloud security experts

Onze missie: mature security

Het is onze missie om onze klanten deskundige diensten en begeleiding te bieden in security en compliance voor de cloud in deze mobile-first wereld. Ontwikkel een volwassen cybersecuritystrategie en architectuur voor uw organisatie met SecWise als uw vertrouwde adviseur. Wij zorgen dat u de groei van uw bedrijf mogelijk maakt en uw productiviteit kan stimuleren door ervoor te zorgen dat uw digitale reis beveiligd is – altijd en overal.

Onze waarden: pragmatisch en zoveel meer

Onze waarden definiëren wie we zijn. Het zijn meer dan principes, ze sturen ons dagelijks in hoe we werken met onze klanten, met onze partners en als team.

  • Passie

We geloven in wat we doen en hebben een passie voor cybersecurity en het Microsoft cloud security ecosysteem. We gaan uitdagingen aan met creativiteit en optimisme, waardoor we onze grenzen verleggen.

  • Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is bij ons prioriteit. Het is een essentieel onderdeel van wie we zijn en wat we doen. Eerlijkheid, integriteit en beloften nakomen zijn de drie hoofdingrediënten van betrouwbaar zijn in dagelijkse beslissingen.

  • Leergierig

We aarzelen niet wanneer we in een securityprobleem kunnen duiken om alle kanten ervan te onderzoeken. We verwerven steeds meer inzicht door onze inspanningen om zaken correct aan te pakken, zonder de kantjes eraf te lopen.

  • Pragmatisch

We zijn gericht op de securityrisico’s van onze klanten, waarvoor we hun organisatie goed moeten aanvoelen. De vraag van onze klant begrijpen, dat is de basis. Zo kiezen we de meest efficiënte oplossingen die doen wat we beloven.

Microsoft Gold partner

SecWise maakt deel uit van de Microsoft partnercommunity. Wij combineren expertise op het gebied van cybersecurity met technische Microsoft-expertise om krachtige beveiligingsoplossingen en ondersteuning te leveren.

Onze Microsoft-certificaten zijn het bewijs van specifieke competenties op een gespecialiseerd niveau. Wij zijn onderworpen aan regelmatige audits die bewijzen dat wij een constante kwaliteit van dienstverlening blijven aanbieden.

Over SecWise

SecWise heeft vele jaren gecombineerde ervaring in cybersecurity en consultancy. Onze consultants zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten van cybersecurity. Samen helpen wij onze klanten op hun reis naar een mature cybersecurity met een Zero Trust-methodiek.

Het is onze missie om onze klanten met raad en daad bij te staan in de dagelijkse strijd tegen cyberrisico’s, en dat maken we waar dankzij ons team van experts. Hard werken en plezier maken gaan hier hand in hand, en dat is wat mij trots maakt om een SecWiser te zijn.

– Koen Jacobs, mede-oprichter

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om onze SecWise familie te versterken en te leren van ons ervan team van security-experts. Samen verbeteren we de cloudsecurity maturiteit van onze klanten.

– Keith Custers, mede-oprichter

Wat maakt mij trots om een SecWiser te zijn? Het team dat we hebben samengebracht, waar kennisdeling een prioriteit is en we alleen diensten en oplossingen van topkwaliteit leveren aan onze klanten!

– Raf Cox, mede-oprichter