Uw End-To-End Security
Traject Begint Hier

Hanteer de principes van een Zero Trust-strategie

De Juiste Kennis En Begeleiding Zijn Een Solide Basis Voor Uw Cyber Security Traject

Als het grootste Microsoft Security-team van België en #1 Microsoft Gold Security Partner van de BeLux bieden wij u een betrouwbare beveiligingsstrategie om uw organisatie te beschermen tegen cyber dreigingen, gegevensverlies of algemene bedrijfsschade.

Vertrouwde Partner

Laat ons uw vertrouwde partner zijn die u begeleidt op uw reis naar een veilige cloud of hybride cloud IT omgeving.

Top Expertise

Ons team van gecertificeerde cyber experten is trots op onze pragmatische aanpak en we gaan uw uitdagingen aan alsof het de onze zijn.

Best-In-Class Oplossingen

We bieden alleen oplossingen op maat van uw specifieke behoeften. Onze best-practice-services verbeteren uw maturiteit op gebied van security om huidige cloud bedreigingen en risico’s te verslaan.

De Weg Naar Mature Security Begint Hier

SecWise is uw partner om een ​​moderne beveiligingsstrategie op te bouwen en u te begeleiden op uw reis naar een betere cyber omgeving. Stap voor stap ontwerpen en implementeren we de moderne beveiligingsstrategie, architectuur en processen van uw organisatie.

De moderne werkplek en hybride of cloud workloads vereisen de nodige flexibiliteit. Is uw organisatie klaar om de nieuwe cyber uitdagingen aan te gaan?

De snelle digitale transformatie van de maakindustrie heeft de aandacht getrokken van dreigingsactoren. Hiermee gaat een aanzienlijke toename van het bedrijfsrisico gepaard. Dit heeft impact op de veiligheid van ons personeel, onze organisatie, de samenleving en het milieu.

Het implementeren van een zero trust-architectuur is niet genoeg; u hebt nog steeds bekwame security professionals nodig om waarschuwingen op te volgen en uw cyber security te beheren in dit steeds veranderende dreigingslandschap.

Tevreden En Beveiligde Klanten

Microsoft Security Consultant?

Als team van Cloud en Industrial Security specialisten hebben we een passie voor elk aspect van cyber security, maar we weten ook hoe we plezier moeten hebben. Deel jij onze liefde voor cloud- of OT-technologie? Dan heb je een team gevonden met gelijkgestemden!

Junior ICS and OT Security Consultant

Kom je net van school of heb je een of twee jaar ervaring in IT/OT...

Junior Cyber Security Consultant

Kom je net van school of heb je een of twee jaar ervaring in de...

Azure Security Consultant

Wil je deel uitmaken van een dynamisch team of zelfstandig een opdrachtgever begeleiden en werken...
Load More

We praten graag met u over alles wat met Microsoft Security te maken heeft

We praten graag over security. Ontdek het laatste nieuws en inzichten over alles wat met cloud- en OT-beveiliging te maken heeft!