Home » Junior ICS and OT Security Consultant

Junior ICS and OT Security Consultant

Junior ICS and OT Security Consultant

Job Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een JUNIOR Industrial Control Systems (ICS) en Operational Technology (OT) Security Consultant – consultant profiel.

 

Kom je net van school of heb je een of twee jaar ervaring in IT/OT, gecombineerd met een sterke interesse in cybersecurity? Dan is ons junior profiel iets voor jou. Omdat industriële cybersecurity een moeilijk carrièrepad is om na te jagen, willen we je de kans bieden om te leren door te doen. Onze ervaren Cyber ​​Security Consultants begeleiden je door de leerfase, waar je de nodige ervaring opdoet. Zo word je in een mum van tijd zelf een OT Cyber ​​Security Consultant.

 

Locatie: Leuven, België.

 

Jouw rol:

Als ICS en OT Security Consultant bied je advies en technische expertise om onze klanten te helpen bij het veilig ontwerpen en implementeren van industriële controlesystemen en operationele technologie. Je assisteert onze materie deskundigen en gebruikt je zakelijk inzicht om samen te werken met ons team om pragmatische beveiligingsoplossingen voor industriële controlesystemen voor onze klanten te adviseren, ontwerpen, bouwen en implementeren.

 • Analyseren van de architectuur en infrastructuur van Industrial Control Systems (SCADA / DCS / IIoT) op het gebied van cybersecurity
 • Ontwerpen en implementeren van cybersecurity oplossingen voor Industrial Control Systems
 • Ondersteuning van onze toonaangevende ICS-beveiligingsprojecten binnen een Security Transformation programma
 • Ontwikkelen van ICS Control Frameworks, gebaseerd op best practices uit de branche en internationale en toepasselijke nationale standaarden
  Implementeren of verbeteren van ICS security beheerprocessen bij de organisatie van de klant

Wie ben jij?

 • Hoger diploma (bachelor of master) in automatisering, elektronica of computerwetenschappen (IT).
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, kennis van het Frans is een troef.
 • Een passie voor consultancy en Cybersecurity onderwerpen samen met de bereidheid tot continue zelfontwikkeling.
 • Sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling) die het mogelijk maken om te communiceren met zowel technisch als niet-technisch publiek.
 • Bij voorkeur heb je kennis en ervaring in ICS systemen: SCADA, EMS, DCS of PLC. Ervaring met het ondersteunen of oplossen van problemen met industriële protocollen zoals OPC, Modbus TCP, HART enz.
 • Je hebt basiskennis van netwerk fundamentals en netwerkbeveiliging.
 • Mogelijkheid om technische en niet-technische documenten te schrijven voor verschillende doelgroepen, van technisch automatiseringspersoneel tot senior beveiligings- of operationeel personeel.
 • Plus: bezit van alle beveiligingscertificeringen (bijv. COMPTIA+, GICSP, CEH, CCNA Security, CISSP)
 • Plus: kennis van alle beveiligingsnormen, bijv.: IEC 62443, NIST SP 800-82, ISO27001.
 • Plus: Ervaring bij een professionele dienstverlener.

Wat je mag verwachten

SecWise is een team van cloud beveiligings- en industriële beveiligingsspecialisten, we streven er altijd naar om met de nieuwste technologieën te werken en innovatief te zijn in onze producten. We zoeken mensen die onze drive voor het vak: must-love-cyber-security delen.

 

Bij SecWise geloven we in de filosofie dat werk en plezier hand in hand gaan. We nemen veel initiatief om ervoor te zorgen dat SecWisers zich goed voelen, en we houden van een open en spontane sfeer binnen onze horizontale organisatiestructuur. We bieden een aantrekkelijk salarispakket, inclusief bedrijfswagen, en een hele reeks mooie voordelen via het Cronos Groep zorgpakket.

 

Wij ondersteunen je, zodat je kunt groeien om de beste te worden in wat je doet. Als consultants vormen we een hecht team dat kennis deelt om elkaar en onze klanten te helpen. Iedereen is uniek en daarom heeft iedereen zijn eigen specialiteit in ons team. Onze missie is geslaagd als we iedereen hebben laten schitteren in hun vakgebied.

 

Krijg je zin om ons te leren kennen?
Aarzel dan niet om het aanvraagformulier in te vullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer voor deze job